Gondolatkísérlet

• Kiraboltak egy Erste-fiókot Óbudán. A tettes 2 folpackozott csomag izlandi hamuval kényszerítette az alkalmazottat 5 millió Ft készpénz átadására. Ketten kórházba kerültek, tünetük röhögőgörcs.
(MTI)

• Drogterjesztőket fogtak Borsodban. Az elkövetők egy új trend első hírnökei lehetnek Magyarországon: fű helyett magas THC tartalmú izlandi hamut tekernek cigarettapapírba, melytől megfelelő pszichedelikus rockzene hatására az ember minimum 12 órán keresztül Medgyes Tamásnak hallucinálja magát.
(Független Hírügynökség)

• Jobbikos tiltakozás a megtévesztések ellen. A radikális párt sajtóosztálya közleményben reagált az Izland felől érkező hamufelhőre. „Ócska trükk az egész, csak arra jó, hogy eltereljék a sajtó figyelmét az Igazságról!" - szól a nyilatkozat. A jobbikosok elmondásuk szerint felháborítónak tartják, hogy a Fidesz és az MSZP közösen ilyen sunyi módon próbálja blokkolni a magyar szavazókat.
(MTI)

• Kirúgták Szellő Istvánt az RTL Klubtól. A televízió vezetése döntését azzal indokolta, hogy Szellő az RTL történetének legnagyobb képzavarát találta kimondani az egyik esti híradóban: "Európa az izlandi hamu lázában ég".
(RTL)

• Björk visszavonul. A világhírű izlandi popénekesnő tegnap délután nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy végleg leteszi a lantot. „Betelt a pohár! Nem elég, hogy ezen a szigeten az év kétharmadában éjsötét van, hogy a büdös szárított hal az egyetlen nemzeti kaja, és hogy 2008-ban még a gazdaság is itt dőlt be először, most még egy ócska hamufelhő is többet szerepel a hírekben, mint én." - mondta.
(Reuters)

***********

REKLÁM.

***********

Mióta reggelente citrompótló helyett izlandi hamut teszünk a teába, jobban indulunk. Próbálja ki ön is!

Másfél kg izlandi hamu eladó, repülőgépes terrorcselekményre felhasználható.

 

Leírás

A történet teljes egészében igaz, mert elejétől végig én találtam ki. A szoros értelemben vett anyagi megvalósulása lényegében a valóság ferdített és hevített hangulatú kivetítéséből áll egy szabálytalanul hullámos, torzításos referencia-síkra. Látható, hogy tán még soha nem volt szó ilyen tisztességes eljárásról. (Boris Vian)

Keresés

Keres

Cimkék

bunda (1), földönkívüliek (1), gondolatkísérlet (2), gonolatkísérlet (1), izland (1), Medgyes Tamás (1), meteor (1), pláza (1), semmi (1), szlovák (1), szőrme (1), tanmese (1), ufo (1), veres jános (1)

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

© 2008-2023, IGEN